Kender I det når man står op og bare glæder sig som et lille barn til noget der skal ske senere på dagen? Den der fornemmelse af at der er små sommerfugle der basker rundt i maven, og at man syntes dagen bare går alt alt for langsomt.

Sådan har jeg det p.t. i en helt ekstrem overreageret grad, men stadig på den fede måde. I dag skal jeg afsløre en overraskelse jeg har planlagt siden starten af maj måned. Det var noget, der kom som en genial ide flyvende ind i mit hovedet på én af mine lange løbeture, noget der giver mig mulighed for at give en anerkendelse for en præstation der er så meget anderledes end det jeg selv oplever som løber. Og er der noget jeg syntes er det fedeste i verden, så er det at overraske personer som virkelig har fortjent det.  

Kan I fornemme jeg væver. Ha ha – det er meningen; jeg vil ikke afsløre min lille hemmelighed endnu, det kunne jo være der var nogen der læser med som ikke må vide noget. Og det skal altså være sådan en overraskelse på størrelse med, at Bernie Sanders i dag træder op på en talerstol et sted i staterne og udtaler – ”Jeg giver op; Hillary har vundet og jeg bakker hende 1000% op fra nu af”. 🙂

Jeg lover at lave en fyldig reportage fra gerningsstedet når det går løs – eller det vil sige omstændighederne gør, at jeg må vente til sent i aften med at skrive, og nok nærmere må vente til i morgen eftermiddag med at udfolde alle deltaljerne og reaktionerne på min lille gimmick, her på domænet.

Indtil da – på med løbeskoene og ud og løb i det gode, og som altid i det nordjyske, blæsende vejr. Kornet står højt på markerne, græspollen flyver rundt i luften og de små frække tæger sidder klar i græsset til at springe på intetanende løbere… Hvad venter I på.  Jeg har personligt været nødt til at købe nyt løbetøj, for at overkomme alle de mange farer der lurer rundt om hjørnet, når man bevæger sig ud i den danske sommer, og Jep – jeg er endnu engang hoppet på min evindelig sommer-halvdårlig-vane; jeg har købt for små shorts og en lille kort top (se punkt 10 på min liste her https://thegreatnessofrunning.dk/?p=2958). Hun bliver sq aldrig klogere den gode Johansen. 🙂

Totalt lækkert outfit hvis jeg selv skal sige det - især mine nye stribede kompressions- strømper er et mega HIT.
Totalt lækkert outfit hvis jeg selv skal sige det – især mine nye stribede kompressionsstrømper er et mega HIT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.