Julen nærmer sig med syvmileskridt og jeg føler næsten ikke jeg kan følge med. December er gået med job, træning og alverdens juletamtam med ungerne, og vupti ud af det blå kom juleferien så pludselig væltende ind i vores liv. Hverdagene har været hektiske, især fordi min træning ofte har været 1 time og 50 minutters løb, noget der skulle klares efter job og inden julekalender. (Sig det ikke til nogen, men jeg ser samtlige julekalendere i tv – også når mit afkom er hos deres far 😊).

I denne uge bad jeg om lidt mindre træning i hverdagene, og i stedet mulighed for at løbe marathon i dag. Det blev heldigvis tilgodeset, og jeg startede således juleferien ud i dag, med at løbe marathon hos sejeste Maria Hedegaard i Pandrup. 8 runder i Pandrup by sammen med de dejligste løbetosser. Uhhh det var tiltrængt. Jeg elsker at træne, meeen det er godt nok også fantastisk at komme ud blandt andre tosser og få pludret og grint. (Det gør vi altså ret så meget, når vi løber rundeløbene 😊). Jeg løb et træningspas i går på 1 time og 40 min – et træningspas med varierende tempi og masser af møg irriterende modvind. Og jeg var ærlig talt en kende nysgerrig på, om jeg ville have tunge trætte ben til dagens marathon. Det havde jeg, skulle jeg lige hilse og sige. Nøøøøj, jeg var energiforladt og træt i dag. Puha. De 42,2 km er aldrig lette. Nogen dage er de knap så hårde, og nogen dage er de bare VIRKELIG hårde… I dag var de monster hårde. Men jeg kom da igennem i en hæderlig tid, og sidder nu med tons af gaver der skriger på indpakning.

Dagens medalje 😀

Efter sådan en omgang december-ræs og marathon kunne jeg virkelig godt bruge et lille weekend retreat. Et ophold herover weekenden i et dejlig sommerhus kun 400m fra mit elskede Vesterhav. Bare sidde der, en hel weekend, med ild i brændeovnen og varme boller i ovnen – Og selvfølgelig med trailskoene og de almindelige løbesko stående foran brændeovnen, varme og klar til helt fantastisk løbeture i verdens bedste legeplads. Det gad jeg godt. – Og kunne det så lige falde sammen med et af året absolutte MUST løb i det nordjyske, Costal Run, så var min lykke gjort. (Måske husker du jeg både løb testløb – og det rigtige løb sidste år? – ellers kan du læse her:
Testløb: http://thegreatnessofrunning.dk/5014-2/ 
Costal Run 2019: http://thegreatnessofrunning.dk/costal-run-2019/ )

I morgen er det den 4. advent og traditionen tro har jeg en advents-lodtrækning på højkant.  😊 I år er det en helt særlig fantastisk gave man kan vinde. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med det fineste udlejningsbureau i Nordjylland. Et samarbejde jeg glæder mig helt vildt til, primært fordi udlejningsbureauet fuldstændig og helt perfekt lever op til mange af de værdier jeg syntes er vigtige. Husene ligger i den smukkeste natur ved Vestkysten, og opfordrer nærmest til lange gå- og løbeture i terrænet. Bureauet sørger for opvarmning af husene inden man kommer, og man bliver altid mødt at en lille personlig hilsen. Rengøringen er fabelagtig, og bureauet er stadig så forholdsvis lille, at personlig hjælp og inspiration er en selvfølge når man lejer et hus.

Mit samarbejde med V-kysten, som udlejningsbureauet hedder, gå ud på, at jeg leverer forslag til løberuter, som man får, når man lejer et hus. Dvs. med udlejningen får man, hvis man vil, forslag til fede løbe ruter (eller gå ruter) i området – og selvfølgelig med både kort og GPX filer lige til at smide på løbeuret. 😊 Jeg eeelsker det. Det er så meget i min ånd. Hold aktiv ferie i min yndlings-yndlings-del af Danmark.

Tilbage til min lille adventskonkurrence, så er det faktisk præcis det, jeg beskrev som noget jeg godt kunne trænge til, der er præmien. Præmien er simpelthen et weekendophold i sommerhuset herunder, i præcis den weekend hvor Costal Run løber af stablen (den 21. marts 2020). Total i orden præmie hvis du spørger mig. 😀

Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen er, at skrive hvad dit drømmeløb for 2020 er, og vupti du er med. Du kan skrive både her på domænet, på FB eller på Instagram (hejohansenrunning).

Vinderen udtrækkes den 23/12 kl. 09.00 om morgenen (hvis jeg altså ikke sover over :D). Og jeg hjælper gerne med startnummer til Costal Run hvis det ønskes. (jeg deltager i øvrigt selv i løbet 😀 )

Rigtig glædelig 4 advent. 😀

Det er huset her du kan vinde et weekendophold til (og tag gerne familien med :D) : https://vkysten.com/feriehuse/?id=32

Se mere om Costal Run 202 her: https://www.sportstiming.dk/event/6368

Besøg V-kysten ved at klikke på billedet 🙂
Share: