Kære alle løbere i det ganske land, jeg vil med hele mit hjerte undskylde big time. Jeg var så grebet af min oplevelser i Hjørring i fredags og fløj rundt i min egen lille ”nu-bliver-jeg-da-med-sikkerhed-elite-løber” sky at jeg lige glemte en super vigtigt pointe i mit indlæg.

Det var én af mine super opmærksomme kernelæsere :), der var skarp og straks satte mig på plads, da han kiggede ind på kontoret her til formiddag. Jeg havde, i min lille boble, skrevet at jeg skulle løbe laaangsom i tempo 5.30 og højere, og at det da var virkeligt svært at løbe så langsomt. Og som den kniv skarpe læser påpegede ”5:30 er altså ret så hurtigt for mig”. SHIT – det var slet ikke det jeg ville sige. Jeg ville jo egentlig bare sige at 5:30 min/km kan være et super godt tempo for nogen, men for mig, der normalt tuller rundt i tempo 4:50 min/km er det lidt langsomt.

SÅ jeg undskylder af hele mit hjerte, hvis jeg har givet udtryk af at 5:50 km/min er langsomt og folk der løber i det tempo er langsomme. Det er bestemt ikke min mening. – Og det er vel det fede ved løb, det er så individuel en sport, hvor fart, komfort og mål helt er fokuseret på det enkelte individ, og det der virker for én løber virker ikke nødvendigvis for andre løber.

Det gode der til gengæld kom ud af mit lille provokation, var at den kniv skarpe læser løb morgentur i morges, og så måtte han jo under de 5:30 min/km for ikke at være i sneglekategori – og vupti – det kom han med bravur. 🙂

Tilbage er der bare at sige – solen skinner, foråret er her for alvor, temperaturen er til korte short og t-shirts.. Hvad venter I på… I skoene og ud på tur.  (om det så er 7-6-5-4- min/km, det er da totalt ligegyldigt sådan en forårsdag)

RunHappy

Share: