Julen nærmer sig med syvmileskridt og jeg føler næsten ikke jeg kan følge med. December er gået med job, træning og alverdens juletamtam med ungerne, og vupti ud af det blå kom juleferien så pludselig væltende ind i vores liv. Hverdagene har været hektiske, især fordi min træning ofte har været 1 time og 50 minutters løb, noget der skulle klares efter job og inden julekalender. (Sig det ikke til nogen, men jeg ser samtlige julekalendere i tv – også når mit afkom er hos deres far 😊).

I denne uge bad jeg om lidt mindre træning i hverdagene, og i stedet mulighed for at løbe marathon i dag. Det blev heldigvis tilgodeset, og jeg startede således juleferien ud i dag, med at løbe marathon hos sejeste Maria Hedegaard i Pandrup. 8 runder i Pandrup by sammen med de dejligste løbetosser. Uhhh det var tiltrængt. Jeg elsker at træne, meeen det er godt nok også fantastisk at komme ud blandt andre tosser og få pludret og grint. (Det gør vi altså ret så meget, når vi løber rundeløbene 😊). Jeg løb et træningspas i går på 1 time og 40 min – et træningspas med varierende tempi og masser af møg irriterende modvind. Og jeg var ærlig talt en kende nysgerrig på, om jeg ville have tunge trætte ben til dagens marathon. Det havde jeg, skulle jeg lige hilse og sige. Nøøøøj, jeg var energiforladt og træt i dag. Puha. De 42,2 km er aldrig lette. Nogen dage er de knap så hårde, og nogen dage er de bare VIRKELIG hårde… I dag var de monster hårde. Men jeg kom da igennem i en hæderlig tid, og sidder nu med tons af gaver der skriger på indpakning.

Dagens medalje 😀

Efter sådan en omgang december-ræs og marathon kunne jeg virkelig godt bruge et lille weekend retreat. Et ophold herover weekenden i et dejlig sommerhus kun 400m fra mit elskede Vesterhav. Bare sidde der, en hel weekend, med ild i brændeovnen og varme boller i ovnen – Og selvfølgelig med trailskoene og de almindelige løbesko stående foran brændeovnen, varme og klar til helt fantastisk løbeture i verdens bedste legeplads. Det gad jeg godt. – Og kunne det så lige falde sammen med et af året absolutte MUST løb i det nordjyske, Costal Run, så var min lykke gjort. (Måske husker du jeg både løb testløb – og det rigtige løb sidste år? – ellers kan du læse her:
Testløb: https://thegreatnessofrunning.dk/5014-2/ 
Costal Run 2019: https://thegreatnessofrunning.dk/costal-run-2019/ )

I morgen er det den 4. advent og traditionen tro har jeg en advents-lodtrækning på højkant.  😊 I år er det en helt særlig fantastisk gave man kan vinde. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med det fineste udlejningsbureau i Nordjylland. Et samarbejde jeg glæder mig helt vildt til, primært fordi udlejningsbureauet fuldstændig og helt perfekt lever op til mange af de værdier jeg syntes er vigtige. Husene ligger i den smukkeste natur ved Vestkysten, og opfordrer nærmest til lange gå- og løbeture i terrænet. Bureauet sørger for opvarmning af husene inden man kommer, og man bliver altid mødt at en lille personlig hilsen. Rengøringen er fabelagtig, og bureauet er stadig så forholdsvis lille, at personlig hjælp og inspiration er en selvfølge når man lejer et hus.

Mit samarbejde med V-kysten, som udlejningsbureauet hedder, gå ud på, at jeg leverer forslag til løberuter, som man får, når man lejer et hus. Dvs. med udlejningen får man, hvis man vil, forslag til fede løbe ruter (eller gå ruter) i området – og selvfølgelig med både kort og GPX filer lige til at smide på løbeuret. 😊 Jeg eeelsker det. Det er så meget i min ånd. Hold aktiv ferie i min yndlings-yndlings-del af Danmark.

Tilbage til min lille adventskonkurrence, så er det faktisk præcis det, jeg beskrev som noget jeg godt kunne trænge til, der er præmien. Præmien er simpelthen et weekendophold i sommerhuset herunder, i præcis den weekend hvor Costal Run løber af stablen (den 21. marts 2020). Total i orden præmie hvis du spørger mig. 😀

Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen er, at skrive hvad dit drømmeløb for 2020 er, og vupti du er med. Du kan skrive både her på domænet, på FB eller på Instagram (hejohansenrunning).

Vinderen udtrækkes den 23/12 kl. 09.00 om morgenen (hvis jeg altså ikke sover over :D). Og jeg hjælper gerne med startnummer til Costal Run hvis det ønskes. (jeg deltager i øvrigt selv i løbet 😀 )

Rigtig glædelig 4 advent. 😀

Det er huset her du kan vinde et weekendophold til (og tag gerne familien med :D) : https://vkysten.com/feriehuse/?id=32

Se mere om Costal Run 202 her: https://www.sportstiming.dk/event/6368

Besøg V-kysten ved at klikke på billedet 🙂

16 Replies to “Advents konkurrence :)”

 1. Årh sikke en skøn præmie
  Mit store løb må være Zugspitz, men jeg glæder mig bare til en ny skøn sæson
  Fedt koncept med løberuter!!
  Rigtig glædelig jul⭐️

 2. Indtil videre er Thy trail marathon fint for mig, men kunne være hyggeligt med Costal med dig Heidi

 3. Jeg satser på Sydkystens Marathon i Køge som er et fantastisk løb, men er klar til en udfordring i det jyske

 4. Super fed blog, med masser af små hyggelige historier og beskrivelser af forskellige løb. Mit drømmeløb i 2020 er Skagen odde ultra hos Thomas

  Glædelig jul

 5. Vil gerne prøve Læsø ultra, det ser mega fedt ud. Vil gerne følges med min mand Kim Sloth, og 2 dejlige løbe damer vi mødte til Rosé løbet i Skagen, det kan kun blive em fed oplevelse.

 6. Altid god oplevelse at kigge forbi her på din blog.
  Og wop….. en fin konkurrence og flot premie du sætter på højkant. Den kunne jeg let nyde…
  Min drømme tur næste år er på nuværende Costa del sol turen med de fem maraton på en uge. Gibraltar er en af dem.
  Men man ved jo aldrig om der dukker flere gode løb op…..
  Bedste jul og nytår til jer alle og endnu mere go vind med forberedelserne til januar udfordringer / Mikael

 7. Med to små børn er en tur væk fra vasketøj og rengøring altid et stort ønske og jeg har længe haft browseren åben på Costal run, så hvis jeg melder mig til nu, sørger du så for at min familie kommer med og hepper for en gangs skyld?

  1. Pernille – Du har vundet.. Stort tillykke. Min datter var lykkens gudinde og du er den heldige vinder af et sommerhusophold

 8. Sødeste dejlige Heidi.
  Læser naturligvis altid dine blogs – både fordi de er underholdende og fuld af visdom, men også fordi de er skrevet af netop dig – et af de mest vidunderlige væsner i universet.
  Og som du ved, så elsker jeg og min familie jo “Æ Wæstehaw” – så vi vil mega gerne smide et lod i puljen 🙂 Glædelig jul til dig og dine kære Heidi.
  Knus Mette

 9. Hejsa, tusind tak for en fin og underholdende blog jeg vil gerne være med i konkurrencen, og mit drømmeløb er halvmaraton i Skagen, og være klar til det, uden skader rigtig god jul og godt nytår. Mvh Gitte

 10. Så kan juleroen da vidst godt indfinde sig
  Siden jeg læste din beskrivelse sidste år gik jeg bare og ventede på tilmeldingen til i år – så jeg var nok en af de første, der købte startnummer . Skal løbe Costalrun med mine (lige så) tossede løbevenner og da vi kommer den lange vej fra Djævleøen vil gaven være helt perfekt
  Årets 2020 mål er Ryt lif Ryt på Bornholm meeeen har også et nummer i puljen til NYC maraton, hvilket vil blive mit første maraton, hvis jeg er så heldig at blive udtrukket.

 11. Hej Heidi.
  Læser altid din blog med stor glæde og int. Du skal have ros for dine små historier om dit løbe liv ,)
  Jeg vil da gerne deltage i din lille konkurrence om sommerhuset. Mit drømme løb i 2020 må blive Skagen Marathon. Elsker nemlig den flotte natur oppe ved Skagen 🙂
  Glæder mig til at følge dig også i 2020. Ønsker dig en glædelig jul samt et rigtig godt nytår.
  Kh. Mikael

  1. Tusind tak for ros Mikael 😀 – Og du er da i den grad med i konkurrencen :D. Skagen er virkelig også et fedt fedt løb, det kan jeg godt forstå du har som drømmeløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.