Når motorcyklister møder hinanden hilser de – ikke fordi de kender hindanden, blot fordi de ser en person i samme båd, eller skulle jeg sige på samme transportmiddel, som en selv.

Jeg løber meget, som i rigtig meget, og ofte på ruter der dukker op undervejs i mit hoved mens jeg løber. Og ret ofte sker det at jeg passerer en fellow løber på min vej. Og lad mig bare tilstå her sort på hvidt, jeg forsøger altid at smile mit venligste smil – at det så nogen gange bliver et yderst forkrampet træk med mundvigene ja så er det altså et forsøg på et smil.

Jeg syntes der er noget rart ved at møde andre der deler samme passion – eller i det mindste giver det et skud, og jeg syntes selv det er det mest energigivende overhovedet at få et smil og et hej med på vejen når man knokler rundt i sine sure løbesko en grå og kedelig hverdag.

SÅ hvorfor ikke lære noget af de kære motorcyklister. Hvorfor ikke indføre i løbeverden samme hilsen og tegn på respekt, så det bliver en fast del af løbeturen lige at smile og hilse når man passerer andre løbere. Jeg vil i hvert fald give det et skud fra nu af…..

DE FLESTE SMIL ER STARTET AF ET ANDET SMIL

Smil

3 Replies to “Bare gi´mig et smil når du møder mig på din vej….”

  1. @Anders – skulle det ikke være “in the same shoe” istedet for “on the same page”..? – Det er jo løb 🙂

  2. Jeg er så meget “on the same page”. Jeg smiler og hilser på alle jeg møder når jeg løber. Og har ofte tænkt samme tanke som den med motorcyklisterne. Da som barn selv sad bagpå motorcyklen og føreren hilste på den modkørende fik jeg helt kuldegysninger. For mig handler det nok om sammenhold. Os der løber har noget at være fælles om.

    Fed blog i øvrigt. Vil læse den med stor interesse:-)

    1. Du er verdensklasse Anders. Tak for kommentar, glæder mig allerede til flere guldkorn fra din side. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.