Det kribler og krabler i maven, og jeg kan næste ikke rumme de tanker der drøner forbi pandelappen som var det et Formel 1 løb i en mondæn fransk by. Det er så tæt på nu. Så tæt på, at jeg må løfte sløret og vise en flig af det arbejde, som har optaget mig aftener og weekender siden påskeferien tilbage i april måned. Det startede med at jeg fik et nummer.  Nummeret er: 978-87-7237-233-4, og det er ikke et obskurt startnummer til det mest åndssvage løb i historien. NOPE. Det er heller ikke en række statistiktal for min meritter gennem tiden. NOPE.

Der er – mine damer og herrer…… (trommehvirvel)… mit helt eget ISBN-nummer 😀  Hvis du tænker whaaat? Hvad dælen snakker hun dog om? Så kan det oversættes til…… (trommehvivel igen, denne gang mere intens), at bogen om Stine Rex er done, og så godt som sendt i trykken for at blive klar til boghandler-vinduerne i nærmeste fremtid.

Her, kære alle I dejlige læsere, er bogen jeg har arbejdet på, siden den morgen hvor Stine ringede til mig og luftede ideen. I er simpelthen de første i verden der ser dette – Billedet af det mesterværk (jo jo, jeg skal jo selv sige det :P) som nu kan forudbestilles her på bloggen, hvis man gerne vil erobre sig en signeret udgave frisk fra tryk. Huuuurrrrraaaaa – og kæmpe corona-highfive.

Her er den… VORES BOG. Hvor er det bare for viiiildt

Har det været sjovt at lave bogen – JA FOR SULAN… Har det været hårdt – JA FOR SULAN, Har det været det hele værd – JA FOR SULAN, Vil jeg gøre det om igen – JA FOR SULAN.

Det her er min drøm der går i opfyldelse. Jeg har skrevet en vaskeægte løbebog om verdens sejeste løber af dem alle. Og jeg har 100% nydt hvert eneste sekund i processen.

Tak til min dejlige familie for at have tålmodighed med mig, når jeg sad totalt fraværende om aftenen og skrev. Tak for korrekturlæsning og exceptionel støtte undervejs til bedre halvdel. Tak til forlaget Mellemgaard for at styre processen og for at gå all in på mine ideer. Tak til verdens bedste tidligere kollega Kirsten Lystlund fra UCN, for at pege mig i retningen af forlaget – Og ikke mindst tak til verdens sejeste løber Stine Rex for utallige samtaler, grin og skøre historier.

Og hvis du sidder lige nu og tænker – ”Ja, ja Heidi, det er fint nok. Kom nu videre. Hvordan får jeg dog fat i sådan et vidunder af en bog signeret af selveste Stine Rex – og måske også forfatteren hvis du spørger pænt :P”

Jo, alt du skal gøre er, at sende en mail til hejohansen@gmail.com Du skal skrive antal bøger du ønsker (der er jo ikke lang tid til jul, skal du huske 😀 😀 :D), og skrive din adresse så vi kan levere bogen i samme sekund den lander jomfruelig udenfor min dør. Du vil så modtage et nummer til betaling af bogen – den koster kun små 199,95 kr. – et fund for de penge hvis du spørger mig 😊

Har du spørgsmål til forfatter (ha ha ha – hvor jeg dog bare eeelsker at skrive det ord) eller til Stine, er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet (vi svarer tilbage i kommentarfeltet, så husk at kigge) -eller på thegreatnessofrunning facebook side. Bogen kommer officielt i handlen den 19. oktober, og forudbestillinger vil blive leveret hurtigst muligt når bogen er trykt. 😀

“Og få så de løbesko på, og kom ud i regnen” siger forfatter Heidi 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.