Jeg husker som var det i går, da jeg for små 2 år siden ventede på mit lift på et 2. rangs hotel i Las Vegas. Jeg havde booket en løbeguide til at tage mig på eventyr i Sloan Canyon, et ørkenområde i den kæmpe store Mojave ørken. Jeg havde aldrig før mødt løbeguiden, og jeg anede ikke om han var en good guy – eller bad guy. Jeg var alene og våbenløs, og overlod min skæbne til de højere magter. Det var totalt grænseoverskridende. At sætte sig ind i bilen med en fremmed person, og lade mig fragte ud i ørkenen for at løbe væk fra civilisationen.

Til mit held var min løbeguide total en good guy, og alle mine bange anelser blev gjort til skamme. Det blev den fedeste tur ever, fuldstændig fantastisk oplevelse, og et venskab med den sødeste løbeguide Jimmy. Jeg endte med at løbe flere ture med Jimmy, og aldrig før har jeg følt mig så taknemmelig for at jeg turde. At jeg turde vælge eventyret og se hvad der dukkede op bag klædeskabet. (Du kan læse hele beretningen her:Sloan Canyon)

Da vi vendte tilbage til Jimmys 4-hjuler efter vores første tur ventede der mig lidt ”swag”. Jeg fik en drikkedunk, en t-shirt, en flaske vand –  og så fik jeg en Cliffbar. En lille prøve på energibaren med det kække navn Cliffbar med smag af kokos. Jeg puttede tingene i min løberygsæk og kørte med Jimmy retur til Vegas’ pulserede storbyliv. Tilbage ved hotellet smed jeg mig på en drømmeseng ved den lille pool. Jeg lukkede øjnene og forsøgte at indtage alle de vanvittige oplevelser, der var smidt i hovedet på mig den formiddag. Det var overvældende og smilet på mit ansigt var stort som en glad smiley. Og så var det jeg forsigtigt pillede papiret af baren, drejede hovedet op mod solen mellem de sparsomme palmetræer og tog et bid.

I guder en velsmag. Hold nu op. Jeg er normalt ikke den store energibar-spiser (foretrækker de flydende banditter), men her var der pludselig en bar der smagte så små fede englebasser dalede ned fra himlen og sang de smukkeste Foo Fighters ballader for mig. Jeg grovåd baren (det var ikke kønt) Og den dag i dag giver smagen mig stadig en følelse af al den glæde og stolthed der boblede indeni mig den dag i Vegas. En følelse af uovertruffen mod og eventyrlyst.

Siden da har jeg slæbt Cliffbarer hjem fra det store udland i så store mængder at jeg i nogle tilfælde har været lige en kende tæt nok på toldgrænsen. Jeg har med mit mest uskyldige blik i øjnene sneget mig forbi tolderne i Aalborg Lufthavn, og efterfølgende smovset i barer ved selv den mindste anledning. Nye strømper; det kræver en energibar. Gammel løbetrøje smides ud; det kræver en energibar. 😀 – ofte med det resultat at jeg efter ganske få uger har tømt beholdningen og craver nye energibarer.

Ren energibar-kærlighed 😀

Her i starten af året fandt jeg pludselig en dansk webside i verdensklasse. En danske webside med et udvalg af Cliffbarer, Cliffshots (gels) og alverdens andre lækkerier på størrelse med udvalget af shampoo mærker i Walmart. Jeg havde fundet døren til himmeriget. Slut med at slæbe hjem fra udlandet, slut med at nøjes med de smage jeg ikke er såååå vild med. Her var hele sortimentet foldet ud som bland selv slikken i Rema.

Websiden hedder Campz.dk og er en outdoor shop der orienterer sig mod al udendørsaktivitet heriblandt også løb. Her finder man udover mine Cliffbars (Sportsernæring), alverdens lir til løberne så som pandelamper, rygsække og gængse mærker indenfor løbetøj – og sko (nike, kari traa, asics osv), men også de mere trail-orienteret mærker som North face, odlo, salomon og invo-8.

Jeg har selv lige bestilt følgende lækkeri fra shoppen til sommerens eventyr:

Perfekt til sommerens eventyr-tur. Turen hvor jeg tager løberygsæk på og begiver mig ud på landevejen 😀

https://www.campz.dk/the-north-face-graphic-play-hard-lobetraeje-aermelos-damer-gra-763349.html

Så nu mine damer og herrer er min lykke gjort. Jeg får mine Cliffbar favoritter leveret indenfor ganske kort tid og indenfor landegrænsen – og nu er mine eneste bekymringer om jeg mon går hen og bliver lidt småfed af at konsumere energibarer stort set døgnet rundt. 🙂

Happy Running.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.