Jeg indrømmer det….. JEG ER EN GUFMUND AF STØRSTE KARAT. Jeg elsker søde sager, jeg elsker desserter, jeg elsker flødeboller og slik. Måske er det én af grundene til jeg løber, at det giver mig mulighed for at smovse i søde sager uden at have alt for dårlig samvittighed.

Nu har jeg fået en sponsor, en ualmindelig fantastisk sponser. Det betyder at jeg fremover løber med reklame på mit tøj og flasher min sponser her på bloggen.

Mit sponsortøj
Mit sponsortøj

Og hvad er så aftalen bag….

Min sponsoraftale består i, at jeg får et hav af kæmpeflødeboller til alle der gider komme og løbe med, når jeg løber mit marathon nr. 100 til efteråret hvis alt går vel. Og som om det ikke er nok. For hver gang jeg laver ny pr så vil der falde 8 kæmpe flødeboller af til mig. DET kalder jeg en motivationsfaktor der for alvor rykker. 🙂

Verdens bedste flødeboller fra Pilgårds Bageri
Verdens bedste flødeboller fra Pilgårds Bageri

Min sponsor er Pilgårds bageri i Nørresundby. De laver efter min mening Aalborgs bedste flødeboller uden sammenligning og er endda blevet kåret i 2014 af studenteravisen. De kan, ud over i bageriet på Skrågade 3, Nørresundby også købes hos Kochs Kaffebar over for Salling i gågaden i Aalborg. Og som en lille bonus oplysning fås de i smagene lakrids, hindbær (min favorit), mokka (os´ min favorit), kokos og alm. – og alle er lavet på den lækres bund af hasselnødder. Whats not to like. Som en person skriver på tripadvisor om Kochs Kaffebar:

Købte 2 forskellige slags flødeboller som take away, og de var en smagsoplevelse for sig, aldrig har vi smagt nogen der kunne måles sig. Kan klart anbefales

JEG ER SÅ ENIG. Så kom og løb med mig til efteråret (mere om det senere) eller smut ind forbi bageriet og smag på sagerne. Som bonus-bonus oplysning kan jeg fortælle at bageriet også laver de lækreste chia-brød til dem der holder den mere sunde linje. 🙂

Trykket på mit tøj er lavet af Morten fra Fast Forward og hold nu op hvor det holder godt. Tøjet har allerede været i vaskemaskinen op til flere gange og trykket sidder stadig helt perfekt og fint.fastforward

Mit nye tryk på mit løbetøj
Mit nye tryk på mit løbetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.