I dag har der være afholdt Hamborg- og London marathon, og her til eftermiddag svømmer FB og IG over med billeder og status-opslag fra fellow-løbere der har været i ilden. Løbere der har smidt alt på sort på rouletten, risikeret at skuffe sig selv, og gået all in på at forfølge et mål sat for flere måneder siden, ja for nogen måske endda flere år siden.

Min første reaktion på alle billederne var lidt en øv – jeg har ikke løbet noget sejt, altså med mindre man tæller en løbetur langs vestkysten i blæsevejr med som over-sejt :D, og jeg har ikke noget vildt fantastisk at berette – udover at finhvalen i Blokhus ser blændende ud i solskin. Til gengæld kan jeg mærke i maven at jeg bliver en smule rørt over at læse, hvad andre opnår på baggrund af hård og målrettet træning. Hvordan det lykkedes for andre at nå målet og se overvældelsen i ansigterne når medaljen hænges om halsen. Og er der én ting vi løbere kan bruge hinanden til, så er det da i den grad at gøre hinanden bedre. At hjælpe hinanden, at motivere hinanden, være komplet supporterende når noget ikke lykkes, eller være de bedst mennesker til at fejre sejre med.

Med det i baghovedet vil jeg ønske Annika et monster stort tillykke med en fantastisk drømmetid i Hamborg, det samme gælder for 9000running som helt sikkert skriver et blændende indlæg om hans drømmeløb, hvor han ramte målet lige i rø… Med i puljen kommer også søde Samantha, der på rekordtid nærmer sig den magiske sub 3 grænse, og seje hurtige Jesper som i dag klarede cuttet og løb lige under de 3 timer. Min smukke søde “gamle genbo” Lone lavede en fantastisk debut på samme strækning, mens Søren i London løb hans 6 Major og fik verdens fedeste medalje om halsen.

I Hjørring lykkedes det min søde løbemakker at naile en monstertræning med tuden stoppet med snot, og i samme by lykkedes det verdens sejeste lillesøster at løbe en 10km. på 51 min. Jeg fejrede hele bunken med et stort hurra på min løbetur – derfor billedet øverst. 😀

Jeg elsker at folk skriver, poster billeder og sender en lille besked til mig, jeg elsker at følge andres rejser også selvom jeg nogen gange bliver en lille smule skræmt over, at blive overhalet i Sejheds-hierarkiet. (Et hierarki hvor jeg daglig slår mig selv i hovedet for at gøre mig fortjent til at snige mig på listen). At læse andres sejrer motiverer, når hun kan – så kan jeg altså også. Og hvor er det fantastisk at se, at hvis man virkelig vil noget og giver den én over nakken i træningen, så kommer resultaterne.

Et kæmpe tillykke til alle jer, der på én eller anden måde har brilleret i dag – det være sig til et løb, til træningen eller måske blot som forælder, ven eller kæreste. Lad os gøre hinanden til de bedste løbere vi kan blive, og lad os fortsætte med at dele rejsen med hinanden.

God søndag til alle. 😀 – Har du nogen du gerne vil fejre, så skrive det endelig i kommentaren. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.