Jeg har haft én af de der nætter hvor man bare tænker – hvordan pokker overlevede jeg det. Sønnike er syg, ligger med influenza som åbenbart hærger det ganske land for tiden, og jeg anede godt det kunne blive en lang nat. Så fornuftig som jeg kan være når jeg tager mig sammen, kravlede jeg tidligt under dynen i går aftes og følte mig rustet til nærmest anything.

Klokken præcis 00:30 rømmede sønnike sig på den anden side af væggen og hostede fælt. Og bum, så var jeg vågen og klar til at rykke ind med alt min moderlige omsorg. Og mens sønnike efter lidt nusseri faldt i den sødeste søvn igen, lå jeg lysvågen og læste blade til den lyse morgen. Nu er jeg bestemt ikke er det mest medgørlige menneske uden søvn, jeg er nok nærmere på stadigt med en amøbe og måske var det derfor, jeg kom til at trykke køb og bestille 5 stk. kompressionsstrømper inden klokken var ti. 😀

Jeg har hele vinteren gået og sukket efter sjove kompressions løbestrømper fra procompression. Sådan nogen a la nedenstående med masser af sjov og ballade – seriøst de er de fedeste strømper.

Elsker bare det udtryk strømperne har – ren fest og farve. 😀

Til jul laver de dem med Ugly Sweather print, her til valentinsdag er der selvfølgelig kommet lyserøde strømper med hjerter, og til halloween er der gys og gru. De er bare så totalt over blæret og mega grineren. Problemet er bare, de kære strømper er bosiddende i staterne og koster en jetjager at få fragtet til det kolde nord. Total nedtur. Eller det var det i hvert fald, indtil jeg her til morgen stødte på en Insta-profil der kunne sende mig videre til en rabatkode… 5 par strømper for 2 pars pris. JUUUHUUUUEEEE, og da amøber jo ikke besidder den helt store hjernekapacitet, ja så kørte fingrene af sig selv og vupti nu er der 5 par strømper (som jeg ikke aner om jeg kan bruge) på vej hele vejen over Atlanten. 🙂 – og selv om jeg fik rabat, så tænker jeg told-trolden snupper hele rabat-andelen. Men pyt – jeg er glad

Jeg havde på een eller anden måde fået tage dette billede. Totalt kikset, men præcis sådan det var at mærke solen igen. 😀 – Bemærk mågen over mit hoved. 😀

Så da sønnike lige over middag fandt PlayStation frem og havde overskud til at spille, skyndte jeg mig at hoppe i løbetøjet og springe ud i solen, præcis som når de økologiske køer kommer på græs hver forår. Jeg har en sti rundt om kvarteret på præcis 10 minutter, og opløftet over solens kærtegn på min kind løb jeg programmet: 1 runde – ind og se til sønnike – 1 runde mere – ind og se til sønnike osv. 6 gange i alt – inklusiv en tur forbi tanken for at købe chips til den hungrende søn. I øvrigt totalt politisk ukorrekt at løbe med en pose Kims skruer i hånden; men hvad gør man ikke for sit afkom.

Og den dag der startede med udsigt til virkelig dårligt humør, er nu vendt til sprudlende glæde over de første spænde forårstegn – vintergækkerne er kommet, solen varmer, himlen i Aalborg er blå – og lige om kort tid behøver man ikke længere trække i vinter-tights men kan i stedet flashe sine over-mega-awesome-og-ret-dyre kompressionsstrømer. (Forhåbentlig). Jeg er en lykkelig løber 😀 – og har du ikke været ude i skoene endnu, så skynd dig – det er verdensklasse løbevejr i dag.

Sidder lige og kværner lidt flydende sundhed mens jeg skriver dette. Smoothien består af ½ æble, en håndfuld spinat, en håndfuld broccoli, ½ avocado og lidt ingefær + lidt vanilje proteinpulver. Jeg elsker at man bare kan smide hvad som helst i blenderen og få noget velsmagende ud af glasbeholderen. 😀 – Ingen influenza til mig tak.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.