Jeg er ikke en løber der normalt er bryster mig med at være helt fremme i skoene hvad angår gadgets. Mit løbeur er 4 år gammelt, og jeg er hverken på Strava eller med i diverse online grupper. Jeg er nok egentlig i virkeligheden lidt af en nærigrøv når det gælder investeringer i nyt løbegear, med mindre altså at jeg støder på noget, jeg bare SÅ MEGET må have fingrene i. Det er sket nu. Jeg har fundet den ultimative gave til løberen der har alt, og jeg er selv fristet til det yderste af fingerneglene for at gafle produktet til mig selv.

I mit daglige arbejde med IT som omdrejningspunkt, forsøger jeg gævt at holde mig opdateret på nye trends og nye teknologiske muligheder.  Det er det jeg syntes er sjovt ved mit arbejde, og det var derfor jeg, en helt almindelig aften hvor min fingre dansede rundt på LinkedIn efter ny viden, stødte på noget af det sjoveste løbe-legetøj jeg længe har set. Legetøj der pirrer mine løbesanser i en grad jeg ikke har oplevet siden jeg tilbage i 2013-agtigt opdagede løberygsækken med væskeblære på ryggen. 😀

Jeg har simpelt hen fundet frem til den ultimative gave længe set. En løbebrille – mine damer og herrer. Og nu tænker du nok kære læser, at jeg er faldet helt af snøvsen. En løbebrille er jo som sådan ikke noget banebrydende produkt der fortjener et helt blogindlæg her på domænet. Enig. Men lad mig nu lige fortsætte. Det er ikke bare en almindelig løbebrille som vi kender den. Det er en løbebrille med teknologien Augmentet Reality (AR) indbygget. Taaa Daaaa. Her er der simpelt hen et firma, der har formået at bruge AR teknologien til at optimere livet for os løbere (AR er den her teknologi hvor man tager Virtuel Reality skridtet videre, og ændrer ved den virkelighed du ser for dine øjne. Kryptisk –  ja, lidt. Men forestil dig du næste gang du køber en ny telefon, kan holde telefonen op foran et til salg skilt, og se ind i selve huset mens du står udenfor huset. Der er Augmentet Reality)

Produktet jeg har fundet er en solbrille der, når du har den på, danner en løber foran dig. En løber som kender alle dine løbetider, som ved hvilken pace du normalt løber rundt i, og som er klar til at pace dig i præcis den fart du ønsker. Du får simpelthen din helt egen pacer lige foran dig, en pacer som kun har et mål i livet, nemlig at gøre din træning helt perfekt.

Tjek her…

Er det skørt, eller er det en ny revolutionerende træningsgadget? Vil du løbe sammen med en virtuel pacer de dage hvor du alligevel skal ud alene på vejene? Jeg tror personlig at jeg ville syntes det var mega sjovt, hvis altså at min pacer samtidig kunne sættes til at grine af mine vittigheder, synge med når jeg synger højt og brokke med, når jeg syntes det er for hårdt. Nå ja, og så skulle den selvfølgelig også ligne en vis her Pitt 😛 (Mon den kommer med skinns man kan smide på, så paceren kan ændre udseende? Det ville være genialt :P)  

Jeg tror, at hvis jeg skulle træne frem mod et større mål og havde et træningsprogram til at diktere pace og distance for mine løbeture, ville jeg tænke det som den fedeste måde at undgå at kigge på uret hele tiden, og bare følge min pacer så jeg løber de planlagte træningspas til ug. Det er der absolut potentiale i.

Det frister mig vildt – det må jeg indrømme. Tænk at løbe i skoven på trailsporet sammen med min pacer, og lige træde paceren i hælene vidende at jeg så ville løbe lidt bedre end sidste gang jeg løb på sporet. Nøj jeg gad godt prøve det. 😀 – I det hele taget er jeg bare vildt nysgerrig på at prøve det og se hvordan det virker.

Produktet koster knap 1000 danske kr. 😊  – Hvad tænker du kære læser, er det noget du kunne blive fristet af?.

Læs evt. mere her: https://ghostpacer.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.