Jeg skrev om mit Mads- og Monopol dilemma for et par uger siden, og fik fantastisk respons fra masser af jer der læser med. Og for pokker hvor er jeg dog glad for det. Hvor er vildt der er så mange, der gider hjælpe når jeg har brug for et kærligt skub i den rigtige retning. Så mange gange tusind tak for det, ville ønske jeg kunne kramme hver eneste af jer.

Men altså, efter mit skriv læste jeg grundigt alle de kommentarer der fulgte (primært på the greatness of running fb gruppe), og hver eneste én understøttede min mavefornemmelse om at stoppe ”samarbejdet” og bede webside-ejeren om at fjerne reference til mig som person på den publicerede guide. Det var virkelige en stor røst der rejste sig på FB, en røst der sagde ”valg nr 1 er den rigtige vej at gå”. (Du kan læse mit tidligere indlæg her )

Det gav mig en skøn ro i maven og efter en uges tilløb, tog jeg mod til mig og skrev tilbage til webside-ejeren. Jeg er ikke den mest konfronterende person i denne verden, så mit svar blev til en høflig anmodning med udgangspunkt i mit blogindlæg og tilhørende respons.

Der gik lige nøjagtigt en time så lå der svar tilbage. Der var fuld forståelse for mine overvejelser og det var selvfølgelig intet problem overhovedet. De ville fjerne referencer til mig og bloggen med det samme. Vupti, ikke mere der.

Og det var så dét… Det dilemma der havde vokset sig stort som en afrikansk flodhest, blev løst på lidt under 15 min. uden nogen som helst form for drama. Det var rart og befriende. Og endnu engang tak for alle de fantastiske rygklap jeg fik, til at tage den rigtige beslutning. Jeg kan simpelt hen ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er for alle jer, der gider kommenterer og være en del af min p.t. største fornøjelse; at lege her på domænet.

Omgivet af løbevenner og familie løb sejeste, sødeste Susie sit halvmarathon nr. 100

Og når jeg nu er i mit ”rosende” hjørne, så skal der herfra lyde et kæmpe stort tillykke til Susie Rasmussen der løb sit ½ marathon nr. 100 til Stafet for Livet. Jeg skrev om Susie, der løber trods kræftsygdom, og er det modigste menneske jeg nogensinde har mødt. Læs Susies historie her

Selvom Charlotte selv skulle fejret, så havde hun selvfølgelig også lige tid til en tale for Claus der også løb nr. 100 halvmarathon.

Søde Charlotte Øllgaard gjorde Susie kunsten efter og løb hendes nr. 100 ½marathon til Tranum Hjerteløb sidste lørdag. Jeg skrev om Charlotte her – en kvinde fuld af gå på mod uden lige og stifter af den klub 100 ½ marathon klubben. Du kan læse min beretning om Charlotte her

Og så skal det da også lige nævnet at Aalborgs borgmester i dag nåede sit store løbemål om at løbe en halvmarathon under 1.30. Til Fjordmarathon i dag løb Thomas Kastrup-Larsen en tid på 1.28. Vanvittigt flot og stort tillykke til ham.

I næste weekend tager jeg revanche for denne weekends forkludrede planer og løber med til Danmarks flotteste marathon på Fanø på lørdag – (læs om løbet her ) Der er stadig få pladser tilbage, så tøv ikke med tilmelding hvis du har lyst til at løbe et løb, hvor det ikke gælder om at vinde, men hvor løbeglæde er det absolutte mål. Søndag løber jeg Fuld ild løbet i Aalborg, her skal jeg løbe ½ marathon med verdens sejeste lillesøster der begiver sig ud på hendes nr. 2 halvmarathon. Jeg glææææder ustyrligt til næste weekend, om det regner, sner og blæser en halv pelikan fra nord-nordost, så får jeg en fest ligegyldigt hvad. 🙂

Og med min datters fine kommentar til mig her til morgen, dagen efter hun var til koncert i Herning med veninder og efterlod en halvfuld slikpose på bordet i køkkenet, vil jeg ønske alle en rigtig dejlig søndag.

Mor det lykkedes dig ikke at tage et stykke af mit slik – Vauw hvor er du dygtig.. Det skal du næsten have en præmie for. 😀

 

One Reply to “Og hvordan gik det så…. :D”

 1. Kæreste Heidi
  Tusind tak for dine fine ord om vores fantastiske løbefællesskab, jeg mærkede det virkelig sidste lørdag, og jeg sprudlede af lykke indeni.
  Ydmyg og lykkelig over alle dem, der er en del af legen.

  Jeg MÅ også lige kommentere på “flodhesten”, den kender jeg alt for godt…
  Fedt, du lige minder mig, om vi skal øve os i at få det løst på kortere tid – og forhåbenligt uden drama, så den en dag ikke får held med at blive større end en kat…

  Håber du og søster får et kanon løb!
  Knus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.