Da jeg startede med at skrive på denne blog var det egentlig mest ud fra det synspunkt at jeg ville skrive om alle de ting, der motiverede mig selv til at fortsætte som løber år efter år. Normalt skrev jeg noter i små spiralbøger og havde tusindvis af udklip og løbsreklamer liggende til regnvejrsdage, hvor hele bunken blev vendt og inspirationen væltede ud i hovedet på mig.

Jeg har det helt på samme måde med bloggen; hver gang det regner går jeg tilbage i arkiverne og henter et eller andet frem, der lige kan danne billeder i mit hoved og få mig til at smile ved tanken om hvor meget jeg elsker at løbe.Men nu har jeg fundet en sidegevinst – en kæmpe lækker bandit som jeg slet ikke havde set komme fra starten. Det er nemlig sådan at jeg åbenbart har de sødeste mennesker der læser med på bloggen, og indimellem er der nogen der skriver kommentarer både her på bloggen og på Facebook, hvor der lige er en fortælling med fra deres hverdag og løberliv. Og hold nu op hvor den der inspiration dog bare virker begge veje. I LOVE IT.. Jeg elsker de kommentarer jeg har fået, og hold nu op hvor er der bare mange gode ideer og tanker om løb derude i det ganske land. Tusind tusind tak for det.

Det er faktisk af samme årsag jeg om ganske kort tid pakker familien i kufferten og drager sydpå til de sicilianske landskaber med en sikker forvisning om, at jeg da kommer til at løbe masser på min ferie. Og hvorfor er jeg nu så stålfast i min tro… 🙂 Jo – søde Anette skrev følgende til mig

”Jeg elsker at løbe tidligt om morgenen når jeg er i vores sommerhus i Tversted, jeg løber i skoven, på stranden og møder rådyr, egern og harer, men ikke ret mange mennesker. Bare det at høre fuglene så tidligt på dagen, det giver SÅ dejlig en start på dagen. Nu tager jeg snart 3 uger til Italien, og der starter mine løbeture ”først” kl. 7, men jeg nyder en god løbetur næsten hver dag, for mig er det ferie.”

Da jeg læste det, tænkte jeg – vauw hvor er det fedt; det vil jeg da vildt gerne prøve. Så det er mit sommer-forsæt, at stå op før familien vågner og løbe en morgentur i stille og roligt tempo og nyde roen, freden, stilheden – og hvem ved hvad der ellers dukker op i den Sicilianske natur. 🙂

Tak for kommentaren Anette – og tak til alle I andre der skriver og kommenterer på indlæggene, jeg elsker det for vildt. Det er ren førsteklasses motivationsboost.

Og ja, selvfølgelig kommer der en update på min mission når jeg returnerer lækker solbrændt (må man godt skrive det i de her tider? – jeg skal nok huske solcremen), fyldt op med D-vitamin og den der overskudsagtig-hed man bare har efter en dejlig ferie.

Lidt svært at komme forbi her. :)
Lidt svært at komme forbi her. 🙂

– Og så skal I da i øvrigt ikke snydes for en fortælling, om de uventede oplevelser der venter derude på løberuterne i den danske sommer. For et par weekender siden løb jeg min lange tur på stranden i Blokhus. Det blæste ret vildt meget, så jeg valgte at løbe op ved Saltum og finde den lækre sti 100 som løber igennem skov, grusveje og små spor tilbage til Blokhus.
Og der løb jeg så i mine egne lykkelige tanker indtil jeg fulgte stien rundt i et sving og foran mig stod – en stor elefantrøv. 🙂 Det var simpelt hen så syret; og sørme om ikke der bag ved elefanten i periferien stod et par dromedarer og gloede dumt på mig. Jeg valgte at vende om og finde en anden sti.

Så det kan man altså opleve som løber i den danske natur. – det skal dog lige for en god sags skyld siges, at det var cirkus er var i byen og de havde valgt at tøjre deres dyr i skovkanten lige på mit spor. Så no worries, der er, så vidt jeg ved, stadig ikke vilde elefanter og dromedarer i Dk. Rigtig god sommer i løbeskoene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.