Vinder af adventskonkurrencen er fundet. Min bedre halvdel trak en vinder af marathon kogebogen søndag aften, og vinderen blev Pia H. Andersen. Tillykke Pia – Et stk. super inspirerende kogebog på vej med Heidi-express 😀

Og med det vil jeg skynde mig at bjælde et højt og inderligt – Tusind tusind tak til alle jer der har skrevet. Det er jo et helt lille løbeglæde-leksikon der er dukket op på hhv. FB siden og på bloggen. Jeg ved da lige præcis hvor jeg skal vende kikkerten hen, næste gang det kniber med løbeglæden. Hold nu op nogle gode pointer der kom frem, og hvor er det fedt I gider dele jeres passion for løb med mig.

Jeg lader lige en del af kommentarerne står herunder – og hvis ikke du føler en lille bitte smule løbeglæde når du læser citaterne, så tror jeg vi skal have fat i den berømte hr. løbedoktor. Det oser simpelt hen af lækker rendyrket livsbekræftende løbeglæde.

Løbeturene giver en dejlig gang frisk luft, mens tankerne ofte flyver rundt og giver nye vinkler på både arbejdsmæssige og hjemlige udfordringer.

Løb er et uundværlig pusterum i hverdagen

Løb for mig er et sted jeg finder ro i tankerne

Løb er min hjerne/sjæl/krops olie

Det giver personlig velvære og frihed til at tænke

Bliver fyldt med ny energi af løb

Løbe er for mig total frihed for krop og sjæl

Løb er MIT frirum, min tid til bare at være mig og så bliver der tanket op på mor og kone kontoen, så der er SÅ meget mere overskud bagefter

Løb er for mig et frirum hvor hjernen får fri fra arbejdslivets udfordringer

Mit frirum i en travl hverdag, tankerne får frit løb

Og med al den lækre løbekarma samlet i en stor bunke løbelykke, vil jeg – her på min fødselsdag i dag, drible op og fejre dagen sammen med overskønne Leah i hendes Ferrari løbestol. Vi skal løbe julelys-½ marathon i aften i Frederikshavn – og har du lyst til at hilse på; så kig efter en lysende ufo der løber rundt i gågaden med jule-ørevarmere og forhåbentlig rungende julemusik som kendingsmelodi 😛  (Teaser: jeg lover der kommer billeder og en beretning fra en fuldstændig crazy fødselsdag i morgen.) Og så ikke et ord om vejret. 😀

Team Happiness klar til juleløb i aften. 😀

2 Replies to “Vinder af adventskonkurrencen er fundet”

  1. Stort tillykke med dagen, og hvor er det bare fantastisk at tilbringe sin fødselsdag på den måde. Det vidner om et ægte varmhjertet overskudsmenneske 🙂 håber I får en skøn aften

    1. Taaaak Lene – Du får lige et kæmpe virtuelt kram. :D. Vi havde en super skøn aften, selvom det blæste en halv pelikan. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.