Med afsæt i en herlig gammel traver fra bandet New Radicals, som jeg ved gud har skrålet med på utallige gange – og stadig kan teksten på, vil jeg lige runde alt det fantastiske der ligger i at møde andre ligesindede løbere rundt i verden.

I februar var jeg i Las Vegas til konference og selvfølgelig benyttede jeg muligheden til at løbe et par løb mens jeg var i staterne. Det ene var et halvmarathon i Boulder uden for Vegas – lige ved Hover Dam. Det skrev jeg om i indlægget her: https://thegreatnessofrunning.dk/?p=2769

Jeg skrev lige kort i indlægget om det sammenhold der er løbere imellem, hvad enten man er i DK eller i det store udland, og at jeg fik et lift hjem af kvinden der blev nr. 2 i løbet – Mandy fra Denver – det til trods for, at hun var i tidsnød til at nå hendes fly out of Vegas. Jeg blev sat af lige foran hoteldøren, og inden Mandy kørte videre udvekslede vi FB navne og takkede hinanden for en kolossal hyggelig snak på turen tilbage. Mandy sælger undervisningsmaterialer og rejser en del rundt qua hendes arbejde (derfor løbet i Vegas). Samtidig er hun passioneret løber og triatlet med ironmans på bogen.

Mandy står på plads 2 :)
Mandy står på plads 2 🙂

Jeg endte, som den skarpsindige læser nok har luret, øverst på skamlen den dag i Vegas og min præmie var et fint gavekort til en sportsbutik + lidt lækkerier fra Hammer Nutrition. Og ikke et ondt ord om de danske toldregler, men et hurtigt opslag på www.toldpriser.dk fortalte mig, at told ville snuppe ca hvad der svarede til 1/3 af mit præmiebeløb, hvis jeg bestilte online i den amerikanske sportsbutik. Jeg besluttede mig derfor hurtigt, ud fra devisen jeg ofte prædiker for min unger – der er ingen der er blevet sure over at glæde andre. Sagt lige smukkere:

 “Glæden er som et lys – tænder du det for andre, falder skinnet tilbage på dig selv.” (Carit Etlar)

Så jeg proppede gavekortet i en kuvert og fik en lille nuttet brevdue – eller måske nærmere et kækt postbud, til at løbe så hurtigt han kunne ud til lufthavnen og sende mit brev over til Mandy, så hun kunne få glæde af gavekortet og jeg på den måde kunne takke for hendes venlighed. Hun blev glad for det, og vi har efterfølgende skrevet lidt sammen på FB og kommenteret hinanden løb og meritter. Og så var det jo at Mandy lige pludselig bad om min adresse, da hun liiige ville sende noget til mig – og vupti så stod der en kasse med godterier foran min hoveddør i dag. En kasse fyldt med barer, gels, recovery pulver, visir og singlet fra Hammer Nutrition, som jeg på et eller andet tidspunkt i vores korrespondance havde fået nævnt, at jeg syntes smagte vildt godt og at man ikke kunne købe i lille Dk.

Sikke en fantastisk overraskelse og hvor er det vildt, at bare fordi vi deler den samme passion, så betyder landegrænser ingenting. Vi planlægger lige nu at løbe et løb sammen i San Francisco til næste år, et trailløb på 50 miles. Jeg elsker simpelt hen det faktum, at en fremmed løber er en ven du endnu ikke har mødt, og hold nu op hvor bliver min træning da lige en kende sjovere de næste mange uger, med alle de lækkerier jeg skal have med på træningsturene. 😀

Happy training /Heidi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.