Endnu engang slog mine planer koldbøtter som en anden OL gymnast (sidste gang skrev jeg om i indlæget her:) https://thegreatnessofrunning.dk/?p=2859. Jeg havde set det komme denne gang og med hjælp fra den mest hjælpsomme løbetosse ser det ud til, at jeg måske holder skindet på næsen. For nogle uger siden blev jeg kontaktet af arrangøren bag Norskov marathon som løb af stablen her i formiddags. Jeg fik det fantastiske bud om at få et startnummer forærende mod at skrive en beretning om løbet (selvfølgelig helt uvildig) her på domænet. Det ville jeg bare så over-mega-gerne. Løbet fandt sted i Frederikshavn i noget af det skønneste nordjyske natur man kan tænke sig, og med masser af højdemeter på én lang strækning – 42,2 km.

Men men men  – pludselig går der børnelogistik i mine ellers fine planer. Datteren skulle hjælpe til et ridestævne og efter ungernes næsten 3 uger på ferie med min eksmands dejlige familie, stod jeg som en lynkineser og afventede chancen for at hente afkommet og få tappet af min knus-konto der efterhånden var løbet godt i vejret.  Og vupti – afhentning kl. 14.00 – hurra, og uhhhhh – for der røg så samtidig min deltagelse i Norskov Marathon. (jeg siger bare; de medaljer var så over-mega-fede og jeg er monster ked af at jeg skal vente til næste år med at få sådan én med hjem)

Jeg gik derfor rundt i går og følte mig som den værst aftale-bryder ever. Jeg hader når jeg ikke lever op til en aftale; og jeg hader følelsen af at skuffe andre fordi mit liv ofte består af brudstykker der hopper sammen som puslespilsbrikker efterhånden som dagene går.

Men – når nøden er størst så skriver man da bare til en af løbetosserne og ber om hjælp. Det er nemlig det der er så fantastisk ved at være sammen med de dejlige løbetosser mange weekender om året. Man har altid søde, rare, skønne mennesker omkring sig, der altid er klar til at række en hjælpende hånd hvis der er brug for det.

Så jeg fik lavet aftalt med hr. Eegholm (hjorten – som jeg løb Fusager trailmarathon med i foråret), han skulle løbe Norskov Marathon i dag som opsamler/kost – dvs. løbe bagerst i feltet og sikre at alle kommer godt igennem og sikkert hjem igen. Og søde hr. Eegholm sagde straks ja til at billede-dokumentere og efterfølgende stille op til interview om løbet. Jeg glæder mig sindssygt til at høre, om mine forventninger til løbet i det nordlige holder stik. Var ruten virkelig så fed som rygtebørsen lod vide, fungerede arrangementet som det skulle – og fik blæsten taget broden af de kække løbere på de åbne strækninger.

Så kik forbi domænet i løbet af ugen, så kommer der et absolut 1. hånds indtryk fra løbet i Frederikshavn.

I morgen er min planer til gengæld stadig intakte. Jeg skal være fartholder til Blokhus Marathon og jeg glæder mig sååå meget til turen. Jeg løb løbet sidste år, og kan kun sige – hold nu op det er en fed rute de har banket sammen i feriebyen Blokhus. Og for det ikke skal være løgn, så burde jeg være på vej op til pastaparty og hygge sammen med alle de andre søde fartholdere. Og gæt hvad… Den plan ryger samme sted hen som mit marathonløb i dag. Op i den blå luft. Jeg har forskanset mig foran OL transmissionerne samen med familien og jeg rokker mig ikke en meter. Lørdag den 6. august er hermed erklæret for: TOTAL OG ALDELES INGEN OVERHOLDELSE AF PLANER OVERHOVEDET DAG – og hvis der er nogen der syntes det er alt for galt; så kan de skive til ombudsmanden og klage deres nød. 🙂

Nogen gange kommer familien bare før løb – jep, jeg skrev det – familien før løb (i hvert fald den 6/8 2016) 🙂

Løber du Blokhus Marathon i morgen; så kom endelig og hils på – jeg løber med et fartholdertrøje som den eneste tøs i fartholderfeltet. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.