I går fik jeg en besked fra en af mine gode løbevenner. Han ville lige høre hvordan det gik mig til Fanø Marathon, og så kunne han ellers fortælle at han nu havde startnumre til Berlin Marathon, Malaga Marathon, Boston Marathon og London Marathon. NØJ hvor fedt – London er nærmest umulig at komme i nærheden af, jeg har prøvet 4 år i træk og har stadig ikke haft held i sprøjten (det er ren lodtrækning at få startnummer til London Marathon, og for én som mig der ALDRIG vinder i lodtrækninger så ser det dælme sort ud). Efter at have oversavlet en besked tilbage, fik jeg det der lille ”årrrhhh hvor er det bare det fedeste at rejser og løbe”. At løbe storbyløb hvor stemningen er helt unik og se og opleve nye byer, lande og kontinenter i løbesko. Jeg elsker det – intet mindre. :D.  Og således inspireret og fuld af en indre brintbombe af lyst til at købe startnumre, fandt jeg min lille dejlige liste frem. – Min bucket list (Vildt motiverende for træningen i øvrigt 🙂 ).

For nogle år siden var jeg med kæresten i Frankrig og se tour de France, her mødte vi et par bagstive englændere som fik et lift til ud til ruten – og retur efter dagens etape. Det var dem der lærte mig om begrebet bucket list. En bucket list er en liste med alle de drømme man overhovedet kan fylde i spanden, og for den ene gut var netop det, at se en Tour de france etape en opfyldelse af et element i hans bucket. Jeg syntes det var en knald hamrende sjov ide og jeg gik straks i krig med at fylde drømmeløb i min helt egen løbe-bucket list. Det er blevet til en side i en notesbog der p.t. udgør mine absolut drømmeløb, i hvert fald af dem jeg kender til; for jeg er sygt overbevist om, at jeg kunne finde tusindvis af flere løb jeg gerne vil løbe hvis bare jeg kender til dem. 🙂

Fælles for løbene på listen p.t. er at det er udenlandske løb. Jeg har p.t. ingen danske løb på listen, men lur mig om ikke der et eller andet sted i det lille danske land befinder sig et lille marathon som jeg bare MÅ deltage i.  – Og her kommer så næste fællestræk – de er alle marathonløb. Det kommer sig egentlig af, at jeg lavede listen på et tidspunkt, hvor jeg stadig manglede en hel del for at nå de 100 marathons; og fokus var derfor på at få opfyldt hele to ting på én gang. Løbe et fedt løb og få et tal på bogen. Begge præmisser står for fald, for jeg har siden hen tilføjet et par ultraløb på listen – og jeg vil absolut lige så gerne løbe kortere løb, bare de er overfede, har seje medaljer eller bare er noget man absolut ikke må gå glip af.

Så her kommer den – Min helt egen bucket list med løb jeg drømmer om at løbe (min drøm er, at løbene på listen langsomt men sikkert kommer til at figurere som løbsberetninger her på domænet). Uhhh jeg må holde godt fat i kreditkortet for ikke at kaste mig frådende over indkøbshylderne med startnumre – Fristelserne er på størrelse med en kæmpe Toblerone; den aller største der findes. 🙂

(Og fik jeg lige nævnt at jeg næste uge rejser til Schweiz for at løbe Basel marathon – Bare lige sådan en forlænget weekend med løbesko og kæreste. Jeg er sq en heldig kartoffel)

Heidis løbe-bucket List:

Krakov Marathon – Tromsø Marathon – Big Five Marathon Afrika – Polar Circle Marathon – Stockholm Marathon – Dublin Marathon – Edinburgh Marathon – Wien Marathon – Barcelona Marathon – Rom Marathon – Venedig Marathon – Athen Marathon – New York Marathon – The Great Wall Marathon – Oslo Marathon – Helsinki Marathon – Rotterdam Marathon – London Marathon – Ecco Paris Ultra trail – Transsylvanien Bear Race – Vancover Marathon – Niagara Falls Marathon.

Har du løbet et af ovenstående løb? – eller er der løb du syntes jeg absolut ikke må snyde mig selv for, så skrive ENDELIG i kommentaren. Jeg vil elske at få nye input og ideer til løb jeg kan gå og glæde mig til at løbe. 🙂

5 Replies to “Min Bucket List”

    1. Ville ønske jeg havde modet Martin 🙂 – Jeg er lidt af en bangebuks når det gælder de længere distancer. Meeen måske – hvis nu jeg kunne få alle de gode fif fra dig. 😀

    1. Ihhh hvor er det godt spottet :). Men jeg kan berolige dig med, at den står velplaceret i toppen af min “løb-jeg-har-løbet-men-absolut-må-løbe-igen-liste” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.