Min søster har den fedeste humor, og når hun virkelig folder sig ud er der ikke et øje tørt. I dag var min seje søster på lang tur i det nordjyske og som hun skrev ”Jeg skulle bare ud og løbe en dejlig tur i skønt stille forårsvejr, men guderne ville anderledes” hvorefter hun postede billedet herover. 😀

Og sådan følte jeg det lige præcist, da jeg næsten synkront tog mine sko på og løb ud i det, der burde være en dejlig forårsdag. Det var som om at guderne i dag havde besluttet at give alle os løbere fingeren, fundet den store vindmaskine frem, trykket på den røde booster knap, og samtidigt drysset sne og vand foran maskinen, mens de grinende holdt sig på deres tykke mavser, og i kor ilede hinanden op med et ”tag den dummere jordiske løbere”. For pokker hvor var det bare dårligt vejr i dag.

Jeg havde heldigvis selskab af søde Sebastian på min lang-tur i dag, det hjalp – også selv om vi måtte råbe højt for at overdøve naturens kræfter. Løbeture i godt selskab er altid lettere, og som altid er jeg komplet optimistisk når jeg dapper ud i elementerne, tilført en stålfast tro på, at når jeg først er derude, så er det sikkert ikke så slemt endda. Det var det bare i dag. Altså slemt. Mine løbesko sagde svup – svup – svup, – og da jeg satte Sebastian af med et ”tak for turen kram”, og smækkede fjæset op i modvinden for at komme hjem, var godt nok svært at finde den rette grimasse. Jeg var gennemblødt og jeg er sågar sikker på, at hvis jeg ikke havde holdt pace ret stabilt på turen hjem, ville jeg have sluttet turen af med små frøer svømmende rundt i vandhullerne mellem mine tæer. OG JEG HADER FRØER !!

Efter 1 hel time under varmtvandsbruseren tøede mine lemmer langsomt op igen, og da jeg efterfølgende slængede mig under dynen med en kop varm cacao og kiggede ud på vanviddet, blev jeg alligevel overmandet af en stolthed over, at jeg trods alt havde taget kampen op mod guderne. Ligesom min søster og alle jer kære læsere der trodsede vejr og vind og løb udenfor i dag. Shit hvor er vi alle sammen en flok over seje banditter, der virkelig fortjener at gå amok i nyt løbegrej på den første og bedste webshop.

Et stort high five – og et kæmpe HUUUUAAAAHHH til alle der løb udendørs i dag. :D.

Jeg sidder i øvrigt lige p.t. og komponerer et brev til den norske statsminister. Man siger altid at foråret i det nordjyske er meget bedre end i resten af kongeriget, da vi nordjyder er beriget af at ligge i læ af de norske fjelde. Jeg tænker bare – med sådan en dag som i dag, hvad er det så lige de kan præstere deroppe i det norske. Hvad er det for små pukler de praler så meget af? Sikke en joke, det må de skisme kunne gøre bedre.

Og med det beder jeg jer alle sende positive tanker til guderne, og bede om godt vejr resten af marts måned, af hjertet tak og rigtig god søndag aften :).

Verdens sejeste søster fik 19 km. på kontoen i dag – trods gudernes luner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.