I dag stod den på halvmarathon på en fra A-B strækning gennem det nordmidtjyske via landevejen fra Brønderslev til Hjallerup. Og vi var endda så styrtende heldige, at vinden lå i helt korrekt retning og blæste en sød kærlig brise på ryggen af os løbere, mens solen slikkede vores kinder og fik os til at svede i alt for meget tøj.

Jeg løb med team OptimizaR, et lille eksklusivt hold på i alt 4 deltagere, samlet til dagens anledning for at repræsenterer OptimizaR på bedste vis. Jeg har tidligere trænet i Hjørring med de 3 andre løbere (Kim, Christian og Maiken) og sikke dog et herligt gensyn det var, at se de søde mennesker igen. Egentlig var det en helt almindelig træningsdag for mig, og til mit helt store held skulle Maiken, en vanvittig sej halvmarathon løber, løbe et træningspas der matchede mit og vi slog derfor pjalterne sammen, og drog ud på løb i dikteret træningspace af selveste hr. OptimizaR himself – Ragnar.

Løbet Rotary Run for Fun er et mindre løb arrangeret af de to Rotary klubber fra hhv. Brønderslev og Hjallerup, og overskuddet går ubeskåret til et super godt formål, at lave nødhjælpskasser (med telte, pander og andre fornødenheder) klar til at sende ud i verden, hvor der nu er brug for det. Da start og mål var placeret i to forskellige byer, havde arrangørerne sørget for bus fra målområdet tidligt morgen, perfekt til at nå at hente startnummer og tisse af (for mit vedkommende op til flere gange. :D)

Ruten var super fint markeret, og undervejs stod der hjælpere klar til, med bestemt og sikker armbevægelse, at guide os løbere på rette spor. Og trods det faktum vi løb på landevej, så var vi på intet tidspunkt belejret af sure trafikanter. Det var næsten som at have en hel landevej som løbebane.

Vi havde begge en ret høj puls før start – måske fordi vi glædede os sååå meget. 😀

Maiken og jeg skulle løbe et progressivt løb og skifte pace efter hver 7. km. Og ret hurtigt fandt vi ud af, at vi udover at have hver vores favoritdistance, stort set var ens på alle andre parametre. Vi havde begge en super høj startpuls, vi havde begge lidt for høj puls undervejs – og jo, man kan altså sagtens knævre løs med en puls over 160 😀 – og vi indrømmede begge, at have løbet løb hvor vi overvejede om vi lige skal fingere en skade undervejs, bare fordi det var lidt for hårdt (dog uden at føre det ud i livet). 😀

Det var rigelige med depoter undervejs, 3 stk. i alt og sågar heppende tilskuere i småbyerne vi passerede på vejen. Og i mål ventede der sodavand, sandwich og kaffe – endda indendørs og i læ af den kolde vesten vind. Alt i alt et super fint lille løb, og absolut et af de aller aller hyggeligste halvmarathons jeg har løbet. Udsøgt selskab – jeg vil i øvrigt lige skynde mig at skrive et kæmpe stort UNDSKYLD til alle dem vi passerede på vejen, vi snakkede vist lidt rigeligt meget, men det var altså kun fordi vi hyggede os. 😀

Hvor er det fedt at møde og løbe sammen med en løber man matcher med, 21 km er rigeligt til at nå at snakke om både træning, familie og bekendtskaber. Jeg må så leve med, at selv om vi fulgtes hele vejen, så fik Maiken på een eller anden måde sneget sin mave ind 1 sek. foran mig – og blev dermed vinder af damerækken. 😀 – Og nu hvor vinden flover af, sidder jeg i haven og smiler over hele krydren efter en formiddag i konge selskab både før- under og efter løbet. 🙂 JEG ELSKER AT VÆRE LØBER.

Min søde løbemakker til dagens løb. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.