I sidste uge landende vores bøger i Aalborg foran min hoveddør, og inden Stine tog til Silkeborg for at banke alle mændene i rundeløb, nåede hun at få skrevet hilsner i en hel del bøger. De bøger har jeg efterfølgende løbet rundt med de sidste tre dage. Det har hele tiden været vores ide, at lave løbende levering, som i levering i løbesko med alle de bøger vi overhovedet kan. Og i silende regnvejr har jeg løbet rundt til husstande, banket på vinduer og døre for at få opmærksomhed, og overleveret vores lille kid af et projekt til skønne søde mennesker. Sjældent har det givet så meget mening at løbe en masse kilometer, og sjældent har jeg nydt hver eneste kilometer som jeg gør, når jeg løber rundt og leverer vores bøger.

Samtidig med at vi får bøgerne ud, både til anmelderne og til alle jer fantastiske søde mennesker der har bestilt bogen hos os, stiger spændingen i kroppen. Sommerfuglene i maven basker rundt i tide og utide med udsigten til, at der snart kan komme reaktioner fra folk som har læst bogen. Det er noget af det jeg har glædet mig aller mest til de sidste par måneder, men samtidig også det, jeg har frygtet aller mest. Tænk at en bogudgivelse kan sætte gang i så mange følelser i mit lille univers.

I går løb jeg rundt med bøger, og det første sted jeg bankede på døren, var reaktionen kort – ”Nej, er det ikke Stine der kommer med bogen”. Jeg smilte lidt overbærende og fortalte, at Stine lige skulle komme sig helt ovenpå efter strabadserne i Silkeborg, og at jeg derfor hjalp hende med opgaven. Da jeg løb videre kom jeg til at tænke på, hvorfor jeg i grunden ikke kækt havde svaret, at nej det var ikke Stine der kom forbi, hun måtte i stedet nøjes med forfatteren. Det havde dælme være et godt svar. 😀

Det er nok her det stadig ikke helt er gået op for mig, at jeg har skrevet en bog sammen med verdens bedste Stine – og at den altså nu er at finde både på Saxo.com, i diverse boghandlere (hvis man beder om at få den) og i en kasse hos mig, til bestillinger med signeringer. Det er næsten ikke til at forstå, og var det ikke for Corona havde jeg krævet, at vi fik afholdt et brag af en lanceringsfest. Bare så vi på en gang kunne slå fast med syvtommersøm, at vores lille bogbaby er fløjet fra reden.

Jeg elsker hvert eneste øjeblik jeg kigger på listen over bøger der er smuttet hjemmefra, og jeg vil være så uendelig taknemmelig hvis I læsere, der har købt bogen, har lyst til at skrive i kommentarfeltet hvad I tænker om bogen. Ros, ris, gode ideer til andre emner og ja – hvad nu end der falder én ind, når bogens sider vendes og vores ord får liv.

Til de af jer, der stadig venter på en bog, så kæmper vi en brav kamp og forsøger at komme rundt så hurtigt som overhovedet muligt. Så undskyld ventetiden, den skal nok komme 😊

Kæmpe tak for opbakningen og alle de søde ord jeg har hørt på min vej rundt med bøgerne.

Kh Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.