Det er sommer og agurketid blandt landets medier, hvilket betyder selv de mindste nyheder får spalteplads i dagens aviser. Og når nu alle alligevel er gået på ferie, og sikkert overhovedet ikke har tid til at læse blogs, så vover jeg pelsen og bringer et yderst prekært emne på banen. Hvis I kunne kigge med bag skærmen lige nu, vil I se en yderst rødmende udgave af Johansen. 😀 

I mænd, I har problematikken med blødende brystvorter hvis I ikke taper eller benytter jer af andre tricks. Det må være smertefuldt, og velvidende at et råd om at benyttet løbebh nok ikke falder i god smag, så vil jeg skynde mig at sige – I er sq seje. Godt gået og vild nok I klarer trængslerne med at trække tapen af igen.

Men altså, vi kvinder har altså også nogle problemer i samme område. Eller problemer er måske et lidt højtravende statement, man kan nok nærmere kalde det pinlige uhensigtsmæssigheder. Jeg blev for alvor opmærksom på omfanget af udbasunering da jeg for lidt over en uge siden, tonsede rundt i Rebild Bakker til 8 timers trail løb.

Den første runde gav jeg den lidt gas og vendte tilbage godt svedig. Jeg løb i singlet og alligevel var jeg gennemblødt og havde salt i hele hovedet. Jeg udnyttede derfor ventetiden til at traske ned på hotellet, og benytte deres overordentlige lækre toilet til at smide godt med kold vand både indenbords og i krydderen. Og netop der, foran spejlet fik jeg et chok. Jeg løftede hovedet op og foran mig, inde i spejlet stod en kvinde med – ja, hvordan skal jeg udtrykke det, meget tændte forlygter (som vi siger det hjemme hos os.). Havde der været et rådyr foran, så er jeg overbevist om, at lyskeglerne ville have paralyseret det kære kræ. PINLIGT PINLIGT PINLIGT. Jeg krydsede armene foran mine attributter i den mest ”jeg går bare sådan rundt og har fuld styr på situationen og derfor har jeg krydset arme”-attitude, og gik tilbage til pladsen hvor jeg overvejede mit næste træk. Jeg var i limbo. Skulle jeg skifte trøje og se om den skjulte visse dele af min krop bedre, med risiko for at opdage at den heller ikke ydede nogen synderlig beskyttelse. Eller skulle jeg rette ryggen og løbe ud på næste runde med badass attitude – Det er mig; sådan ser jeg ud; jeg er ligeglad, jeg er løber.

Jeg valgte det sidste, gentog processen og stod endnu engang foran spejlet i hotellets kælder og tænkte, det kan jeg bare ikke stille til skue for de stakkels andre løbere derude. Og så skiftede jeg trøje. (den dækkede lidt bedre tror jeg, fakta var at jeg slet ikke turde tjekke, men blot levede i uvisheden)

Siden da har jeg tænkte meget over ”problematikken”, over hvordan nogle singletter (stort set alle i lyse farver) i kombination med løbebh’en får ting til at stritte lidt rigeligt og syne nærmest som en ”miss wet T-shirt” konkurrence. I dag spurgte jeg sågar min bedre halvdel, og han svarede lidt undvigende ”jeg lægger da mærke til det, men jeg tænker ikke videre over det”. Hmf. Ikke et svar jeg kunne bruge til noget.

SÅ nu er det jo agurketid. Og skulle der være en kvinde eller to på linjen, så fortæl mig lige (I må gerne gå undercover hvis I syntes det er pinligt 🙂 ) om I har samme problem.  Og syntes I også det er pinligt? Jeg tænker umiddelbart, løbsbilleder fra f.eks. større løb hvor man ser stjerne sej ud, hvis man altså lige ser bort fra de strittende attributter. Hvem vil have sådanne billeder hængende? – Og er der egentlig nogen der kender en udvej? 😀

Og kære mænd – skulle der være enkelte forbi domænet, hånden på hjertet, ærlig snak. Lægger I mærke til det, tænker I ”det er da en kende vulgært det der?”, eller er det bare en del af gamet som I ikke skænker en tanke.?

Jeg smider dette ud i æteren mest af alt, fordi jeg har brug for en beslutning om hvorvidt jeg skal donere alle mine lyse singletter til blå kors, og fremover kun købe de mørke. Og sidder der nogen der elsker lyse singletter og ikke syntes det er pinligt, så har jeg to billigt til salg.. 😀  – Er jeg sippet?

Jeg vover pelsen og viser billedet. Det gibber overalt i min krop når jeg ser det, men det er jo blot fysik – og jeg har jo trods alt ikke synderligt meget at vise frem.

 

10 Replies to “The nipple issue”

 1. Hej Heidi!
  Hvis der er nogen der kan få noget ud af agurketid, så er det dig
  Jeg synes det er meget almindeligt at “nippels” kan ses både hos mænd og kvinder under løb (på nær dem med plaster på). Kroppen arbejder jo på fuld tryk.
  Så kan man jo diskutere om mænd skal have Shorts uden på tights.. Der er jo heller overladt meget til fantasien, når et par fusion sidder godt til på mænd.
  Min mening er at blufærdigheden anderledes i løbet miljøet, med folk der tisser ved siden af vejen og klæder om ved bildøren.. også specielt på de lange distancer hvor man har nok at se til med at gennemføre og måske lave pr.
  Det er altid en fornøjelse at være til løb sammen med dig, fordi du er sådan en glad løber der spreder god stemning.
  Det ville virkelig være ærgeligt hvis det humør skulle ødelægges ved at du skulle tænke på langt og kort lys.
  Tag du bare den farve singlet på du har lyst til.
  Det er alligevel ik mange der kan følge med når du giver gas

  1. Fedeste kommentar – Taaak. Og ja, du har så evig ret i at blufærdigheden blandt løbere er noget anderledes end i “the real world”. 🙂 – Tak for dine søde bemærkninger, jeg lover mit humør ikke bliver ødelagt af tændte forlygter… Der skal meget mere til. 😀

 2. Jeg har haft de samme tanker som dig, det er altså ikke så fedt.. jeg er kommet frem til at jeg vil investere i en løbebh som skjuler de tændte lygter bare lidt bedre. Indtil nu er bedste bud fra Triumph

  1. Tak for kommentar og god pointe med løbebh i bedre kvalitet. Det tror jeg, jeg vil forsøge mig med. 😀

 3. Hej. Jeg er ret sikker på at folk ikke tager anstød. Og hvorfor skulle de da også gøre det ? Måske er din og andres automat reaktion født i den mærkelige kombination af bornerthed og samtidig mere photoshoppede kroppe (90% kvinder) i mediebilledet. (Håber jeg ikke får en lammer næste gang vi ses) . Vi er alle naturligt høje lave tynde tykke store næser 🙂 osv. Så løb trygt videre som du plejer.

  1. Modtaget 🙂 – og herligt.. – Men altså vi er jo forskellige mht. blufærdighed. Måske har du en pointe med photo-kroppene. Jeg sætter din kommentar på “behold singletter”-listen og giver en krammer næste gang vi ses. 😀

 4. Hej Heidi
  Jeg “døjer” med samme issue, men er vist nået til den konklusion at “that’s life”. Det er jo ren fysik. Og hvis nogen har et problem med det, så må de jo se den anden vej Jeg prøver bare altid at få mine til at pege samme vej
  Fedt indlæg!! ‍♀️

  1. Ha ha ha ha – det er simpelt hen det sjoveste jeg har læst. – Jeg ved præcis hvad du mener med samme vej. 😀 Tak for din kommentar, du gav mig et stort grin med på vejen.

 5. Det er vel samme fysiologiske fænomen, der giver os mænd ømme eller endda blødende brystvorter. Tape er godt.
  Det er derfor på ingen måde vulgært, men hvor ville jeg bare ønske at jeg engang vil kunne løbe et marathon og have så stort overskud at jeg bare ser det 🙂
  Så ro på. Der er ingen der ser skævt til nogen.
  Tak for mange fornøjelige betragtninger her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.