Så sidder jeg ellers der, stille og roligt på mit arbejde, kigger ud af vinduet og prøver at regne ud om jeg vitterlig gider slås med bakker i dag, når den står på træningstur i eftermiddag. Nogen gange gad jeg virkelig godt, at jeg kunne transmogryffe mig ned til et lækkert trailspor sydpå, i stedet for at skulle ud og slåsse med vinden som bare altid løber med her i Nordjylland.

Midt i mit dagdrømmeri; som selvfølgelig foregår i min middagspause (bare lige til pointering hvis nu chefen læser med :)), tikker der en mail ind, som jeg lige skimmer med et halvt øje. Og så var det ellers lige jeg vågnede brat op og hoppede i bedste tigerdyr-stil ned fra stolen og ud i lokalet hvor mine stakkels kollegaer sad og prøvede på at koncentrere sig.

Min blog er udvalgt til at være blandt Danmarks bedste løbeblogs… WHAAAT… Og VIIIIILDT… Og WAAUUUWWWW. Og som en lille fin anerkendelse har jeg fået lov til at putte et badge på min side som lige straks pynter og stråler i højremenuen. Hvor sejt er det ikke lige.

Jeg har det fuldstændigt som da jeg vandt min første pokal (de af jer der læser med vil vide at jeg EEEELSKER medaljer og pokaler). Det bobler i maven, det summer i hovedet og jeg har lyst til at poste på samtlige sociale medier på én gang, mens jeg skråler ”we are the champignons my friend…” i super skøn falset.
Og samtidig er jeg ydmyg og uendelig betaget, for hvordan pokker er min lille blog nået ud til læsning hos et dommerpanel. Og hold nu op nogle andre seje bloggere der er med i listen, det er jo helt vildt, at mit navn figurerer i så fint et selskab.

Jeg takker af hele mit løberhjerte for den fine anerkendelse; og jeg vil gøre mit bedste for at leve op til de flotte ord, der er blevet sat på min blog. Jeg elsker at løbe, jeg elsker – har jeg pludselig fundet ud af, at skrive om løb og jeg elsker at møde andre løbere og høre deres historier. Og meste af alt, jeg elsker alle de oplevelser, der bare ligger og venter når man løber løb i den store vide verden (jeg har vilde planer, jeg sir´ det bare). 🙂

Se anmeldelsen og de øvrige ”vindere” her:
https://www.121doc.com/dk/blog/sundhed_for_alle/bedste_loebeblogs_2016
og mens I gør det vil jeg valse ned ad gangen her på arbejdet med en lille smule stjernestøv dryssende fra min blå hættetrøje. 🙂

6 Replies to “Den vildeste overraskelse”

  1. Stort tillykke Heidi..Du får virkelig smilet frem når jeg læser din blog og hvor er du bare mega sej…

  2. MEGA SEJT Heidi :-). Du skriver altså også godt – meget ligesom du taler 🙂 😉

    1. Ha ha – tak Søren, tror jeg… Får jo altid af vide at jeg taler for meget.. hmmm :). pyt, jeg har det sjovt, det er vel det vigtigste. :D. Glæder mig til at se dig i løbeskoene igen. 🙂

  3. Stort tillykke Heidi 🙂 Jeg synes det er SÅ velfortjent. Du skriver så godt og humoristisk, at din blog bare skiller sig ud fra mængden – simpelthen! Bliv ved med det gode arbejde. Jeg smiler hver gang jeg læser dine indlæg 🙂 Knus fra Heidi S

    1. Du er altså ubetinget den sødeste person Heidi. Tak for dine altid rosende ord, og monster stort tak fordi du læser med. :). Og skal da lige skynde mig at tilføje – Kæmpe stort tillykke med dit comeback til løb. Såååå flot. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.