Jeg har luret at de dygtige bloggere på nettet ofte benytter sig af ovenstående overskrift og da jeg i forvejen jo ikke har lavet en dybere ”om mig” sektion, så tænkte jeg at jeg ville stjæle konceptet og åbne lidt for posen af total ubrugelig viden om mig. 🙂

 1. Jeg eeeeelsker medaljer og pokaler, og man kan næsten få mig til at løbe hvad som helst hvis der ligger en fed medalje, eller endnu bedre en skinnende pokal og venter i mål.
 2. Jeg bliver aldrig triatlet, jeg svømmer, som jeg skrev i et tidligere indlæg her på bloggen, som rokkestenen på Bornholm og jeg bliver jævnligt overhalet af 70-årige mænd i lycra, når jeg drager afsted på min racer. – og så er jeg i øvrigt panisk angst over for vand- og brandmænd.
 3. Jeg har en kæmpe ”Bucket List” med løb jeg gerne vil løbe, fælles for løbene er store medaljer og enorme rejseudgifter.
 4. Jeg elsker havet, og hvis jeg skulle løbe penge ind til et godt formål ville det være ocean awareness
 5. Jeg drømmer om at få råd til en uges trænings camp hos den amerikanske coach McMillan i Flagstaff Arizona.
 6. Jeg elsker at læse bøger om andre løbere og deres udfordringer, har utallige bøger stående som jeg jævnt ofte genlæser og er altid på jagt efter nye spændende bøger.
 7. Jeg drømmer om at få løbetøj fyldt med mærker fra alle de sponsorer jeg ikke har. Jeg syntes sponsortøj er totalt sejt.
 8. Jeg leger med ideen om at blive løbetræner for børn.
 9. Jeg siger ofte at jeg bare løber for gode oplevelser, men jeg lyver – det passer sjældent, jeg løber oftest for at jagte gode tider
 10. Jeg syntes mange amerikanske piger ser sindssyg godt ud i deres små tights der afslører lækre veltrimmede lår, og jeg har ofte købt samme tights, blot for at erkende at jeg ligner alt andet end en lækker sild når jeg ifører mig tøjet. Dette sker stort set hver eneste sommer og jeg ender altid med at sælge tøjet igen og hoppe tilbage i de lange fusions tights der holder styr på baller og lår.
 11. Jeg bliver totalt mopset og tøsefornærmet når min kæreste løber fra mig (han træner ca. 1/10 af det jeg træner). Nogen gange snakker jeg ikke til ham i flere timer efter. 🙂
 12. Jeg elsker ”swagbags” især når der er prøver på energi- og recovery drikke. (Swagbags er de poser med lir man får til de større løb)
Jeg drømmer om at løbe i sådan et outfit, men det går ikke - jeg kan simpelt hen ikke bære det. :)
Jeg drømmer om at løbe i sådan et outfit, men det går ikke – det er helt forkert og sidder forfærdeligt når jeg forsøger. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.