Kære alle løbere i det ganske land, jeg vil med hele mit hjerte undskylde big time. Jeg var så grebet af min oplevelser i Hjørring i fredags og fløj rundt i min egen lille ”nu-bliver-jeg-da-med-sikkerhed-elite-løber” sky at jeg lige glemte en super vigtigt pointe i mit indlæg.

Det var én af mine super opmærksomme kernelæsere :), der var skarp og straks satte mig på plads, da han kiggede ind på kontoret her til formiddag. Jeg havde, i min lille boble, skrevet at jeg skulle løbe laaangsom i tempo 5.30 og højere, og at det da var virkeligt svært at løbe så langsomt. Og som den kniv skarpe læser påpegede ”5:30 er altså ret så hurtigt for mig”. SHIT – det var slet ikke det jeg ville sige. Jeg ville jo egentlig bare sige at 5:30 min/km kan være et super godt tempo for nogen, men for mig, der normalt tuller rundt i tempo 4:50 min/km er det lidt langsomt.

SÅ jeg undskylder af hele mit hjerte, hvis jeg har givet udtryk af at 5:50 km/min er langsomt og folk der løber i det tempo er langsomme. Det er bestemt ikke min mening. – Og det er vel det fede ved løb, det er så individuel en sport, hvor fart, komfort og mål helt er fokuseret på det enkelte individ, og det der virker for én løber virker ikke nødvendigvis for andre løber.

Det gode der til gengæld kom ud af mit lille provokation, var at den kniv skarpe læser løb morgentur i morges, og så måtte han jo under de 5:30 min/km for ikke at være i sneglekategori – og vupti – det kom han med bravur. 🙂

Tilbage er der bare at sige – solen skinner, foråret er her for alvor, temperaturen er til korte short og t-shirts.. Hvad venter I på… I skoene og ud på tur.  (om det så er 7-6-5-4- min/km, det er da totalt ligegyldigt sådan en forårsdag)

RunHappy

4 Replies to “Et dementi af de store”

  1. Den er svær – tempo er jo i princippet lige meget, hvis man tænker på om man er en sej løber eller ej. Ligeså er distancen. Der findes vel ikke to ens motionsløbere, hvorfor jeg også plejer at sige, at dem der kommer afsted er seje:-)

    1. Du har så evig ret Anders – det var et godt udtryk og jeg er såå enig. Dem der kommer afsted er seje.. 🙂

  2. hehe – tænkte det samme da jeg læste det, men det var ikke nok til at blive fornærmet over. Syntes bare det er hammerflot at man kan have et “tulletempo” på 4:50. Det er sgu godt løbet. Bliv ved med det :o)

    1. Tak Svend E. 🙂 – Der ligger jo også en heeel del træning bag; det er jo ikke alle, der som dig, kan løbe ½ marathon med kun 43 km. i benene i alt og gennemføre uden at få skader. :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.